top of page

Celia at People magazine


ΚΕΙΜΕΝΟ: ΣΟΝΙΑ ΚΑΖΟΝΙ


Στην πρώτη της επίδειξη έφερε ως μοντέλο την Iman. Τις δημιουργίες της έχουν φορέσει διεθνή style icons. Η τελευταία της haute couture επίδειξη στο Λονδίνο με guest star την καλλονή Ana Beatriz Barros είχε στο front row την ελίτ των fashion lovers. Κι όμως, η Σίλια δεν είχε ονειρευτεί ποτέ να γίνει σχεδιάστρια…


Το βράδυ της 9ης Μαΐου, στο Magazine, στο θεαματικό κτίριο της Serpentine Sackler Gallery στο Λονδίνο, που είχε σχεδιάσει η ευφυής αρχιτέκτονας Zaha Hadid, συγκεντρώθηκε η αφρόκρεμα της μόδας. Τοp models, συντάκτες μόδας των πιο έγκριτων περιοδικών, αλλά και VIPs με αγάπη στην υψηλή ραπτική. Η επίδειξη haute couture της Σίλιας Κριθαριώτη ήταν το γεγονός της εβδομάδας και στη front row βρίσκονταν από τη Marie-Chantal, τη Χριστιάνα Γουλανδρή και την Μπέσυ Λαιμού, μέχρι τη Heini Al Fayed (σύζυγο του Mohamed Al Fayed), τη Fabiana Ecclestone, αλλά και τη Sarah Harris της βρετανικής Vogue, την Caprice Bourret, την Isis Monteverde, τη Fizzy Barclay, την Dorrit Moussaieff, την Ghena Hariri και πολλές ακόμη κυρίες.


Άλλωστε, η δουλειά της Σίλιας (που το Vanity Fair έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τις 6 πιο σημαντικές σχεδιάστριες υψηλής ραπτικής) είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις μητροπόλεις της μόδας, με την ίδια τη σχεδιάστρια να σκέφτεται την πιθανότητα να δημιουργήσει ένα ατελιέ στο Λονδίνο.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η καλλονή Bραζιλιάνα top model Ana Beatriz Barros, που άνοιξε και έκλεισε την επίδειξη (με το Instagram της να κατακλύζεται από στιγμιότυπα του fashion show). «Πέρα από εξαιρετικό μοντέλο, είναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα, με υπέροχη κίνηση και θετική αύρα» λέει η Σίλια για την Barros, η οποία γνώριζε τις δημιουργίες της Eλληνίδας σχεδιάστριας, καθώς ο μέλλων σύζυγός της, Karim El Chiaty, είναι Ελληνοαιγύπτιος και μαζί επισκέπτονται συχνά τη Μύκονο, όπου έβλεπε πολλές φίλες της να φορούν Celia Kritharioti. Στην πασαρέλα υπήρχε μια ακόμα έκπληξη, καθώς με haute couture δημιουργίες περπάτησε και η Μαριέττα Χρουσαλά, αγαπημένη φίλη και κουμπάρα της σχεδιάστριας, που πλέον κάνει μόνο επιλεκτικές εμφανίσεις ως μοντέλο.


Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
bottom of page