top of page

White Wonderland: the opening!

Οι νυφικές δημιουργίες Celia Kritharioti βρίσκουν τον χώρο τους στον πρώτο όροφο του Golden Hall σε ένα πρωτότυπο art installation που θα είναι ανοικτό για το κοινό μέχρι τις 10 Ιανουαρίου!



Περιηγηθείτε σ’ ένα ταξίδι στη δημιουργικότητα, τη θηλυκότητα και τη χειροποίητη τέχνη των νυφικών δημιουργιών της Σίλιας Κριθαριώτη σ’ έναν χώρο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για αυτή την έκθεση.


Στο opening του «White Wonderland» την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, η Σίλια Κριθαριώτη υποδέχτηκε και ξενάγησε αγαπημένους φίλους και εκπροσώπους του Τύπου. Ανάμεσά τους η Τατιάνα Μπλάτνικ με κάπα 5226, η Δούκισσα Νομικού με total look 5226, η Ευγενία Μανωλίδου, η Ελενα Ράπτη, η Λάουρα Μακροπούλου, η Ιλεάνα Μακρή, η Ρόζαμρι Χατζηιωάννου, η Χρστίνα Μήτση, η Καίτη Γαρμπή, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Αθανασία Μαρινάκη, η Μαργαρίτα Σφέτσα, ο Ηλίας Κοκοτός, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, η Ρεγγίνα Κουρή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαρία Ηλιάκη, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Πατρίτσια Μίλικ- Περιστέρη με φόρεμα 5226, η Βέτα Στεφανίδη- Τσουκαλά και η Λώρα Τσουκαλά, η Στέλλα Ράπτη, η Σόνια Καζόνι, η Σάσα Σταμάτη με total look 5226, η Σαμάνθα Αποστολοπούλου και οι fashion bloggers (όλες με total look 5226) Σουζάνα Κεγγίτση, Μαριτίνα Χαλβατζή, Παολίνα Διαμαντούλη, Μαρίζα Μπαϊρακτάρη και Νεφέλη Γεωργαλά.




Στη διπλανή αίθουσα, το fashion video του διεθνούς φωτογράφου Κώστα Αυγούλη, εμπνευσμένο από τις δημιουργίες Celia Kritharioti Haute Couture, μαγνήτισε τα βλέμματα των προσκεκλημένων.


Παράλληλα, καθώς συμπληρώνονται δυο χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του flagship store 5526 στο Golden Hall, η MAC Cosmetics και η make up arist Μαρία Νικολουδάκη χάρισαν λάμψη: στο ειδικό boudoir που δημιουργήθηκε, οι επισκέπτριες είχαν την ευκαιρία να μάθουν τη νέα τάση του make up, τα highlights, σε μόλις τρία λεπτά!




Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το φίνο ροζέ «Miraval» από το κτήμα των Brad Pitt και Angelina Jolie στην Προβηγκία, να δοκιμάσουν τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές των αρτοποιείων «The Bakers» και τα εδέσματα του «Il Barretto».



Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
bottom of page