top of page

Welcome to White Wonderland!


Από την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, η Σίλια Κριθαριώτη σάς καλωσορίζει στο art installation "White Wonderland" στο Golden Hall!

Οι νυφικές δημιουργίες Celia Kritharioti βρίσκουν τον χώρο τους στον πρώτο όροφο του Golden Hall σε μια πρωτότυπη έκθεση που θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Περιηγηθείτε σ’ ένα ταξίδι στη δημιουργικότητα, τη θηλυκότητα και τη χειροποίητη τέχνη των νυφικών δημιουργιών της Σίλιας Κριθαριώτη σ’ έναν χώρο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για αυτή τo art installation.

Οι φίνες, χειροποίητες δαντέλες και τα περίτεχνα κεντήματα αποκτούν ζωή μέσα από τα μάτια της σχεδιάστριας. Η παρακαταθήκη της παράδοση 110 ετών του ιστορικότερου Οίκου Υψηλής Ραπτικής αντικατοπτρίζεται σε κάθε δημιουργία που όπως αναφέρει η ίδια η σχεδιάστρια, επιθυμεί να μοιάζει σαν μην έχει δημιουργηθεί από ανθρώπινο χέρι. Εξάλλου, κάθε νυφική δημιουργία έχει έναν και μόνο σκοπό: να κάνει εκείνη που θα το φορέσει να αισθανθεί μοναδική και πιο όμορφη από ποτέ στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής της!

Με τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου να έχουν χαρίσει στη Σίλια Κριθαριώτη τον τίτλο της αδιαφιλονίκητης βασίλισσας των νυφικών και το περιοδικό Vanity Fair να κατατάσσει τον Οίκο Celia Kritharioti ως έναν από τους έξι Οίκους Υψηλής Ραπτικής που ξεχωρίζουν παγκοσμίως, η έκθεση «White Wonderland» φέρνει τη μαγεία της χειροποίητης τέχνης στο ευρύ κοινό.

Σας περιμένουμε την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου από τις 17:00 έως τις 20:00.

Just say I Do!

Golden Hall: Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι

Διάρκεια έκθεσης έως 10 Ιανουαρίου

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
bottom of page